PREISCHOTEL
PREISCHOTEL
INGREDIENTEN:
- 750 gram aardappelschijfjes
- 300 gram gehakt
- 750 gr prei
- 200 gr creme fraiche
- 100 ml kookroom
- 100 gr geraspte kaas
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 1 ei
- 1.5 el kerriepoeder
- 1 el peterselie
- 1 tl uienpoeder
- olie, peper, zout
BERIEDINGSWIJZE:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snipper ondertussen het uitje en snij de knoflook fijn.
- Snij de prei in dunnen ringen
- Verhit een beetje olie in een ruime koekenpan en fruit de ui en knoflook even aan.
- Voeg het gehakt toe en breng op smaak met peper, zout en 2 tl paprikapoeder.
- Zodra het gehakt gaar is, voeg je de prei toe en deze bak je even mee. strooi de kerriepoeder eroverheen.
- Terwijl je het gehakt en de prei aan het bakken bent maken we het roommengsel.
- Meng hiervoor 200 gram creme fraich, 1 ei, 1 el fijngesneden peterselie, 1 tl uienpoeder door elkaar en voeg naar smaak peper en zout toe.
- Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van de schaal en dan het gehakt met de prei over de aardappelschijfjes, verdeel hierover 3/4 van het roommengsel dan de rest van de aardappelschijfjes en de rest van het roommengsel. strooi er naar wens nog 100 gr geraspte kaas over.
- Zet de ovenschaal voor ca. 30 minuten in de oven tot de geraspte kaas lichtbruin kleurt.
smakelijk eten!!
Terug
Deel het met uw vrienden!
Meer gerechten
HEERLIJKE PIZZA MET WITTE ASPERGES
HEERLIJKE ASPERGEMAALTIJD
HEERLIJKE FRISSE SALADE MET ASPERGES HAM EN EI
hoe kook je traditioneel asperges
fris toetje voor na een heerlijke aspergemaaltijd
Openingstijden
Maandag: | AUTOMAAT 24/7 |
Dinsdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Woensdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Donderdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Vrijdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Zaterdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Zondag: | AUTOMAAT 24/7 |
|
ONZE AUTOMAAT IS 24/7 OPEN
|
Contactgegevens
Facebook