asperges klaarmaken

hoe kook je traditioneel asperges


asperges klaarmaken


Bewaar witte asperges ongeschild in een natte theedoek enkele dagen in de koelkast.

Geschilde asperges kan je in de gesealde bakken 5 dagen bewaren in de koelkast

Koken kook het water met zout 1 schepje suiker en een klontje boter

als het water kookt leg je de asperges er in en laat ze nog 10 minuten zachtjes koken.

zet het vuur uit en laat de asperges nog 10-15 minuten in het hete water staan

Schep de asperges uit de pan en leg ze op een uitlekschaal en serveer de schaal op tafel.

 


Terug




Deel het met uw vrienden!

Meer gerechten

ASPERGE PIZZA

HEERLIJKE PIZZA MET WITTE ASPERGES

ASPERGES MET HAM EN KRIELAARDAPPELTJES IN SCHIL

HEERLIJKE ASPERGEMAALTIJD

ASPERGE HAM EI SALADE

HEERLIJKE FRISSE SALADE MET ASPERGES HAM EN EI

PREISCHOTEL

PREISCHOTEL

aspergeroompudding met aardbei

fris toetje voor na een heerlijke aspergemaaltijd

Openingstijden

Maandag:  AUTOMAAT 24/7
Dinsdag:  AUTOMAAT 24/7
Woensdag:  AUTOMAAT 24/7
Donderdag:  AUTOMAAT 24/7
Vrijdag:  AUTOMAAT 24/7
Zaterdag:  AUTOMAAT 24/7
Zondag:  AUTOMAAT 24/7
 
ONZE AUTOMAAT IS 24/7 OPEN


Contactgegevens

Facebook