fris toetje voor na een heerlijke aspergemaaltijd
benodigdheden voor 4 personen
benodigdheden: staafmixer en 4 glaasjes
bereiding 30 minuten + opstijven
bereiding:
Schil de asperges en snijd een klein stukje van de onderkant van de asperge af. Kook de asperge in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Giet de asperges af en laat ze goed uitlekken. Pureer de asperge met de staafmixer in een maatbeker. Vul de aspergepuree tot 500 ml aan met slagroom.
Breng de aspergeroommengsel met de suiker tegen de kook. Laat de suiker op laag vuur oplossen. Week intussen de gelatineblaadjes 5 minuten in een kom met ruim koud water. Neem de pan van het vuur en los al roerend de goed uitgeknepen gelatine in het roommengsel op.
Schenk de aspergeroom in de glaasjes en laat de puddinkjes in de koelkast minimaal 3 uur opstijven
als garnering leg je de aardbei op het puddinkje.
Deel het met uw vrienden!
Maandag: | AUTOMAAT 24/7 |
Dinsdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Woensdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Donderdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Vrijdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Zaterdag: | AUTOMAAT 24/7 |
Zondag: | AUTOMAAT 24/7 |
ONZE AUTOMAAT IS 24/7 OPEN |